ORVOSI HÁTTÉR
 • FEDEZZÜK FEL A TÖKÉLETES ALAK TITKÁT, SZERESSÜK MEG A SAJÁT TESTÜNKET

  A szépség fogalma rendkívül viszonylagos. Főleg ami a fizikai, testi szépséget illeti. A barokk korszakában azokat a nőket tartották szépnek, akiket ma elhízottnak, molettnek titulálnánk, és a mai karcsú hölgyeknek a barokk időkben esélyük sem lett volna, hogy “szépségeknek” nevezzék őket. Miért teszünk meg mindent azért, hogy megfeleljünk a kor szépségideáljának? Miért vagyunk készek érte akár éhezni is vagy elviselni a plasztikai műtétek következtében fellépő fájdalmat?

 • HÖLGYEKNEK A LEGJOBB VÁLASZTÁS

  A zöld élelmiszereket elsősorban mélytisztító készítményekként ismerjük, amelyek képesek megadni a szervezet számára létfontosságú anyagokat. A hektikus életmód, a stressz és a helytelen táplálkozás miatt ezek az anyagok mindinkább hiányoznak a szervezetünkből, ezért az ún. civilizációs betegségek már a fiatalabb nemzedéknél is megjelennek. 

 • TÉLI SPORTOLÁS

  A hegyekben töltött téli szünetet igencsak megkeserítheti egy hétköznapi nátha, megfázás, netán egy lázzal járó torokgyulladás. Éppen ezért az úti holminkba érdemes bekészítenünk a már jól bevált Energy készítményeket.

 • A SKELETIN MINDENKINEK JÓT TESZ

  A Skeletin alapja az őrölt szépiacsont, ami a biológiailag hozzáférhető ásványi anyagok – mindenek előtt a kalcium és a magnézium forrása. 

 • HOGYAN SZABADULHATUNK MEG A PLUSZ KILÓKTÓL?

  Mennyit és mikor érdemes ennünk? Hogyan mozogjunk? Milyen Energy termékekkel támogathatjuk a zsírvesztést?

 • SPORT ÉS TERHELÉS: PREVENCIÓ ÉS REGENERÁCIÓ

  A mozgás kétségtelenül azok közé a tényezők közé tartozik, amelyek segítenek megőrizni az ember egészségét. 

 • AZ ELKÉPZELT EDZÉS IS HATÁSOS: SERKENTSÜK A GONDOLKODÁSUNKAT!

  Hányszor esett már meg Önökkel is, hogy szerettek volna valamibe belekezdeni, de egyszerűen nem volt hozzá erejük, nem tudtak belefogni, beindulni, előrejutni?

 • MIÉRT FONTOS A MÉREGTELENÍTÉS: A FOGYÁS KÉMIÁJA (2.)

  A máj regenerálásától a mozgásig Cikksorozatom előző részében a fogyókúráról és az azt támogató táplálkozásról szóltam.

 • NEMCSAK A MÉRLEG SZÁMÍT, HANEM A CENTIK IS: A FOGYÁS KÉMIÁJA (1.)

  Kulcs: inzulinháztartás, mikrotápanyagok Sokunkban felmerül újra a fogyókúra ötlete, hiszen végre itt a jó idő! Aki túlsúllyal küzd, biztosan túl van már pár divatos diétán.

 • ENERGY A SPORTBAN: INTERJÚ A TERMÉSZETGYÓGYÁSSZAL

  Hargitainé Mónika természetgyógyász 2001 óta alkalmazza az Energy termékeket, így rendkívül széleskörű tapasztalati vannak a használatukkal kapcsolatban mind „civilek”, mind amatőr, illetve profi sportolók körében. Beszélgetésünk során ezeket osztotta meg velünk.