KÖSZÖNTŐ

ZoliA természet kincsei – a gyógynövények – már évezredek óta szolgálnak minket, az embereket. Fejlesztik erőnlétünket, ellenállóképességünket, ápolják sebeinket, gyógyítják betegségeinket. A gyógynövények alkalmazását az ősi kínai gyógyászat fejlesztette művészi szintre és vezető szerepét a mai napig megőrizte. Ebből a tiszta forrásból táplálkozva fejlesztette ki a Csehországban működő Energy vállalat azt a termékcsaládot, – ami megőrizve az ősi kínai tapasztalatokat – modern európai, ebben a formában egyedülálló és sokrétű megoldást kínál számunkra az egészséges életvitel tekintetében.

A sport az ókori görögök óta igen fontos szerepet tölt be az emberek életében. Edzi a testet, fejleszti az akaraterőt, a kitartást, erősíti az egészséges versenyszellemet, azaz felkészíti az embereket az élet küzdelmeinek eredményes megvívására. Ennek megfelelően a természet kincseinek és a sport szerepének szoros, egymást erősítő kapcsolata vitathatatlan. A közös cél a fizikailag, lelkileg egészséges, életerős ember.

Ennek a közös célnak az eléréséhez az Energy olyan tisztán természetes, minden mellékhatástól mentes készítményeket kínál számunkra, melyek célszerű alkalmazásával könnyebben elviselhető a mai korban megnövekedett fizikai, szellemi, különféle környezeti szennyezésekkel súlyosbított terhelés,  ezáltal fokozható a teljesítmény és megelőzhető a betegségek kialakulása.

A sportolók pedig káros hatásoktól mentesen fejleszthetik erőnlétüket, javíthatják szervezetük ellenálló képességét, megőrizhetik egészségüket és jobb eredményeket érhetnek el az egészséges verseny keretein belül.

Ezeket az összefüggéseket felismerve dolgozta ki az Energy magyarországi vállalatának vezetése az „Energy a sportban” programot, mely program immár céltudatosan törekszik a közös célok megvalósítására. Ennek szellemében az Energy közös feladatvállalást ajánl fel az amatőr és profi sportegyesületek számára, melynek keretében az Energy a közösen kiválasztott termékekkel segítheti a sportolók felkészítését, a verseny- terhelések leküzdését, a sportolók szervezetének regenerálását.

Ezúton is köszönöm érdeklődését és bízom benne, hogy termékeink és tapasztalatunk révén  az Ön számára is segítséget nyújthatunk egy egészségesebb és sport szempontjából eredményesebb életvitel kialakításában!

 

Marosi Zoltán

Ügyvezető

Energy Magyarország Kft.