A SKELETIN MINDENKINEK JÓT TESZ

A Skeletin alapja az őrölt szépiacsont, ami a biológiailag hozzáférhető ásványi anyagok – mindenek előtt a kalcium és a magnézium forrása. Egy abszolút egyedülálló, tisztán természeti szubsztanciáról van szó, amit nem találunk meg egyetlen, a gyógyszertárban kapható csontregeneráló készítményben sem. Mint ahogy az Energy minden készítménye, a Skeletin is tartalmaz bioinformációs összetevőt, amely garantálja, hogy a bevitt ásványok a szervezetben a célhelyre kerülnek, azaz a csontokba és az ízületi porcokba. A szintetikusan előállított ízületi készítményeknél ez a garancia nincs meg. Amennyiben a belek és vese pályája nem működik, a szervezet nem képes a bevitt anyagokat a rendeltetési helyükre beépíteni. Csak átmennek a szervezeten anélkül, hogy az felhasználná azokat, és kiválasztódnak a belekben és a vesében. Az Energy készítmények használói előnyben vannak, mert feltételezhető, hogy már végigcsináltak egy regenerációs kúrát.

A Skeletinnel való több mint féléves tapasztalatom során nem találkoztam egyetlen pácienssel sem, akinek ez a készítmény kisebb vagy nagyobb mértékben ne használt volna. Az emberek többsége az ízületi fájdalmak enyhüléséről és az általános vitalitás javulásáról számol be. Általánosan ismert, hogy a mozgásszervek regenerációja egy hosszú távú folyamat, és feltételezem, hogy a következő félév múltán már bizonyíték lesz a Skeletin hatékonyságára a csontritkulásban szenvedő páciensek denzitometrikus csontanyag-sűrűség méréseredményeinek javulása.

Kinek jó a SKELETIN? Azt mondhatjuk, hogy mindenkinek. A terhesség idején segíti a magzat egészséges fejlődését, gyermekkorban biztosítja a csontrendszer helyes fejlődését, ifjúkorban védi az izületeket a sportolás általi túlzott igénybevételtől, és végül érett korban lassítja az öregedés természetes folyamatát. A rendszeres napi 1 kapszulás megelőző használatot valóban mindenkinek ajánlom.

Dr. Vojtěch Togner