MIÉRT AZ ENERGY?

Futos_stockfoto

Szervezetünkek – különösen ha sportolunk – a hatékony működéshez megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagra van szüksége.


Mindezt pusztán étkezéssel megoldani rendkívül nehézkes, sőt – tekintve az általánosan elérhető ételek, alapanyagok ökológiai okokból egyre silányabb minőségét – gyakorlatilag szinte lehetetlen.


Ezért célszerű a szükséges ásványi anyagokat, vitaminokat, nyomelemeket és egyéb éltető tápanyagokat koncentráltan, táplálékkiegészítők formájában bevinni a szervezetünkbe.


Mivel a szervezet jóval nagyobb arányban tudja hasznosítani a természetes, mint a mesterségesen előállított anyagokat, mindenképpen hatékonyabb, ha magas minőségű, természetes alapanyagokból készülő étrend-kiegészítőket fogyasztunk. Ezzel nem csupán tápláljuk a szervezetünket, de feleslegesen nem is terheljük feldolgozhatatlan adalékanyagokkal. Ennek megfelelően az energiánkat a kitűzött céljaink elérésére fordíthatjuk és nem fecsérljük el nehézkes emésztésre, illetve méregtelenítésre.


Az Energy termékek azontúl, hogy mindezekkel az előnyökkel rendelkeznek, – a hagyományos kínai orvoslásra alapozva – a szervezetünk hatékony működését akadályozó energiablokkok oldásával és energiaközpontjaink harmonizálásával segítenek egészségünk helyreállításában, valamint a mentális és fizikai teljesítőképességünk határainak kiterjesztésében. Érzelmi, lelki, szellemi hatásuk is jelentős: magabiztosságot, kitartást adnak és támogatnak a győzelemhez vezető úton.


A termékek árban is elérhetők, sőt ez Energy klubrendszerén keresztül kedvezményekre és további előnyökre is szert tehetünk!