KÖNNYEBBEN VESZEM AZ AKADÁLYOKAT. A PÁLYÁN ÉS AZ ÉLETBEN IS!

Jurás Edina huszonkilenc éves, fogtechnikusként dolgozik, munkája mellett pedig főiskolára jár. Vizsgaidőszakban nappal dolgozik, esténként fut, éjjel tanul, így ezek az időszakok elég megterhelőek a számára. Hogy könnyebben vegye az akadályokat, az elmúlt egy évben elkezdte használni az Energy termékeit.

“Egy tavaszi komplex méregtelenítő kúrát követően a STIMARAL-t kezdtem el használni. A felkészülés ideje alatt naponta kétszer vettem be a cseppeket. Reggel és a kora délutáni időszakban, valamint közvetlen a vizsgák előtti órában 5 cseppet ittam belőle. A vizsgák nagy részénél 1-2 napom volt a felkészülésre (munka mellett), a szigorlatomra egy hétvége jutott. A legtöbb vizsgának az esélytelenek nyugalmával indultam neki, azzal a szándékkal, hogy majd utóvizsga-időszakban ismétlek, mert tudtam, hogy kevés az időm a felkészülésre. Ez a tervem teljesen meghiúsult. Idén ugyanis, csodával határos módon, minden vizsgám, köztük a szigorlat is elsőre sikerült, és a félévet jó eredményekkel zártam. A STIMARAL-nak köszönhetően pillanatok alatt jutottak eszembe a tananyagból a gyorstalpaló módon átolvasott információk. Meg kell említenem azt is, hogy a korábban rendszeresen jelentkező izgulásnak, stressznek, vizsgadrukknak ezúttal nyoma sem volt.

Életem másik fontos területe, amely miatt elkezdtem használni az ENERGY termékeit, a sport. Heti több alkalommal járok futni – kisebb-nagyobb távokra. Egy ideje az akadályfutó versenyek világába is belevetettem magam. Hogy megfelelően tudjak teljesíteni, elkezdtem szedni a KING KONG-ot a megfelelő állóképesség kialakításáért, valamint az izmok gyors regenerációjáért. A BARLEY JUICE-t a plusz energia, a FYTOMINERAL-t pedig az ásványi anyagok pótlása céljából fogyasztom. A KING KONG-ot csak közvetlenül futás és a versenyek előtt veszem be, a FYTOMINERAL-t és a BARLEY JUICE-t viszont mondhatni folyamatosan (kisebb megszakításokkal) használom. A KING KONG első bevétele után kísérleteztem egy kicsit, ugyanis azt tapasztaltam, hogy fizikálisan erőmön felül teljesítettem. Kíváncsi voltam, hogy ez a hatás valóban a cseppeknek köszönhető-e. Összehasonlítottam néhány következő alkalmat, hogy mekkora a különbség, amikor futás előtt fogyasztok King Kong-ot, és amikor nem. Tapasztalatom azt mondja, hogy az állóképességem összehasonlíthatatlanul jobb! Nem éri meg nem bevenni, úgyhogy minden sportot kedvelő embernek csak ajánlani tudom!”