EGY BETEGESKEDŐ FIÚBÓL ÉLSPORTOLÓ

Bence fiam gyakran betegeskedett, állandó hörghurutban és asztmás rohamoktól szenvedett. Az orvosi segítség kevésnek bizonyult, éreztem hogy ez nem jó megoldás, csak tüneti terápia. Ekkor került képbe az Energy.

Mivel egészségügyi végzettségem van, jobban beleláttam a történésekbe. Nem nyugodtam bele a dolgokba, tennem kellett valamit. Kutakodtam, érdeklődtem, így találkoztam a kalocsai Energy tanácsadókkal. A “csoda” pedig természetesen megtörtént, azaz nem kellett többé antibiotikum, a termékek működtek, a DRAGS IMUN és a VIRONAL tette a dolgát. Aztán annyira megtetszett az ENERGY filozófiája, hogy elkezdtem tanulni és követni az energia-egyensúly elvét. Bence állapota, – mondhatom – mára teljesen megváltozott, így a sportban is óriási sikereket érhet el, teljes erőbedobással foglalkozva az úszással.

Hogy miket használunk? Nagyon jó tapasztalataim vannak a REGALEN–FYTOMINERAL párossal, energiabombaként működnek megterhelésnél. A VITAMARIN, a SKELETIN, a FLAVOCEL és a zöld élemiszerek – ezeket  elengethetetlennek tartom egy gyerek fejlődéséhez, főleg ha ekkora terhelésnek van kitéve az iskolában és az élsportban. Alkalmanként bevetettem még a KING KONG–STIMARAL párost is, a RUTICELIT krémet és az AUDIRON-t pedig rendszeresen használjuk.  A CISTUS INCANUS-t is kipróbáltuk és érzékelhető teljesítménynövelést tapasztaltunk, Bence egy napon belül három úszásnemben kétszer javította meg egyéni csúcsát, bekerülve az OB döntőjébe.

Az egyik legfontosabb eredményünk mégis az, hogy Bence nem betegedett meg hónapok óta. Erős, aktív, országos bajnok, a jövő bajnoka, az úszószövetségi ranglista büszke vezetője. Egészséges és boldogság. Számomra ez a legnagyobb kincs. 

Pécsi Krisztina

Kalocsa