A Barley juice a zöldárpa (fiatal árpa) levelének nedvét tartalmazó bioinformációs készítmény.
Magas enzim, aminosav és további hatóanyag tartalmának köszönhetően elsősorban az emésztőrendszerre, a vérre és a bőrre van jótékony hatással. Segít kiegyensúlyozni a szervezet belső pH értékét, emellett hatékony energiaforrás.
A Barley juice hozzáadott adalékanyagokat nem tartalmaz. A biogazdálkodás szabályai szerint termesztett árpa (Hordeum vulgare) fiatal hajtásaiból készül. A növény leveleit növekedésének korai szakaszában gyűjtik be, amikor az árpa eléri a földtől számított kb. 15 cm-es magasságot. Az árpa fejlődésének ebben a szakaszában gyűjti be a talajból és a levegőből a legtöbb hatóanyagot.
A fiatal hajtásokból préselési eljárással nyerik ki a friss levet, amit nagyon rövid idő alatt, kíméletesen szárítanak porrá. Ez a feldolgozási mód garantálja a hatóanyagok magas koncentrációját. A végtermék 100 százalékban természetes: a szárítás következtében létrejött por valamennyi fontos tápanyagot, illetve értékes elemet megőriz magában. A porból készíthető, enyhe ízű zöld ital biztosítja a szóban forgó anyagok lehető legjobb felszívódását, valamint kihasználhatóságát a szervezeten belül.
Fő hatásterületei:
• Aktív energiapótlás
• Enzimek, tápanyagok, ásványi anyagok és vitaminok bevitele, a szervezet megtisztítása
• Gyulladásos betegségek
• A szervezet elsavasodása – erős antioxidáns
• Cukorbetegség, a vérkép javítása
• Bőrproblémák – pattanásos bőr, ekcéma, allergia
• Emésztési zavarok, fogyókúra, egészséges étrend